Voor praktische communicatie

Communicatieadvies dat makkelijk omgezet kan worden in concrete acties.

Meer weten? Bel meteen: 06-24 92 94 22 of mail naar petra@niewenhuis.nl.

Bent u van een non-profit of overheidsorganisatie die zich beweegt in de wereld van fysieke en/of sociale veiligheid. Dan kunt u ook nog profiteren van mijn opgedane ervaring bij de rijksoverheid en semi-overheidsinstellingen op dit gebied.

De communicatiefuncties die ik tot nu toe heb vervuld waren brede functies waarin alle aspecten van het communicatievak tot mijn werkzaamheden behoorden. Strategische plannen maken en deze ook uit voeren. Adviseren, maar ook het (laten) ontwikkelen van materialen. Een kritische houding hebben, maar ook tegemoet komen aan de behoeften van de mensen waar ik mee werk. Mijn drijfveer is vooral het bijdragen aan het betere, veiligere wereld waarin mensen met respect met elkaar omgaan.

Een interessant aspect aan de communicatie vind ik hoe je gedrag kunt veranderen door het gebruik van taal. Nadenken over hoe je mensen in beweging kunt krijgen. Welke boodschap zorgt voor welk effect.

Ik ben iemand die de dialoog opzoekt, graag samenwerkt met collega’s en andere partijen en die vooral sterk is in het (helpen) genereren van idee├źn, de communicatievraag naar boven halen en het onderhouden van contacten.